2006-11-29 10 瀏覽
話說去開又一城行街,見到間皇府聽聞佢地d叉燒幾好食就走入去一試喇.....入到去已經覺得d waiter黑口黑面,跟住坐低叫野食,之後叫左個叉燒同燒鵝飯,都黎得幾快,到食個時覺得d飯乾乾地又無咩汁,就問waiter拎兜汁喇,點知個waiter就咁向廚房個邊叫XX枱要一兜燒汁,但好似完全無人聽到lo??但個waiter又唔理,繼續行行企企做其他野,之後再問第二個拎汁佢個樣又好唔滿意咁,食食下旁邊個枱叫完野後,先黎左飲品,之後就有人問佢拎飲管,佢居然就咁飛比佢就走番去做野......食完後,其實d叉燒都無咩特別同大家樂,美心差唔多,我個朋友就想問佢拎牙簽,咁啱個waiter 就拎住d 野拎唔到比我地,見起水吧枱上面咁近自己拎喇,突然個waiter放低d野後走番轉頭,好惡咁問,想要咩ar??咁我地又唔係無比服務費,又唔係好無禮貌,洗唔洗咁態度,就算我去荼餐廳都未有惡........最後我地埋單時,我一毫子tips都無比佢地,真係唔洗諗再有下次會幫襯!!!!!!!!!!