餐廳: 君綽軒
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
book位嗰時真係想撞頭, 個姐姐唔俾我晚餐時段俾Deposit... 又唔俾我俾Cash deposit.... 話冇人睇住筆錢... 聲氣恶劣, 又一定要揾佢先可以俾Deposit... 點解??? 有冇搞错! 去hotel 個reception俾唔得咩????? 咁唔flexible点做酒店?????? 又話自己晚餐時段唔喺度, 逼我一定要三点前俾Deposit 最终我咪又係喺晚餐時段俾Deposit!!!! 最终佢咪又係喺度!!!!!! 咁即係點? 係咪講大話呃我? 定抑或針對我? 仲有好多其他嘢, 喺度唔詳細講係呀仲有架!?總之傾完個電話, 我覺得佢唔單止唔想我去食, 仲想侮辱埋我 所以Service只有一分其實5星級酒店我去過好多間service通常有5分但係佢嘅態度令我好似去咗比大排檔更差嘅地方 佢嘅態度令我俾抵食亦只有一分唔係天使囉! 名不附實呢度唔係大排檔, 你做咩嘈個客?我喺大排檔食咁多次都未俾人嘈過如果唔係book唔到位, 班長辈又一定要喺嗰日喺靚地方飲茶我貼錢都唔到Service 我好少俾1分, 其实我想俾零分三星燒賣唔錯, 冇肥豬肉够實身鹅肝百花蝦球ve

咁唔flexible点做酒店??????

又話自己晚餐時段唔喺度, 逼我一定要三点前俾Deposit

最终我咪又係喺晚餐時段俾Deposit!!!!

最终佢咪又係喺度!!!!!!

咁即係點? 係咪講大話呃我? 定抑或針對我?

仲有好多其他嘢, 喺度唔詳細講
係呀仲有架!?

總之傾完個電話, 我覺得佢唔單止唔想我去食, 仲想侮辱埋我

所以Service只有一分
其實5星級酒店我去過好多間
service通常有5分
但係佢嘅態度令我好似去咗比大排檔更差嘅地方

佢嘅態度令我俾抵食亦只有一分
唔係天使囉! 名不附實
呢度唔係大排檔, 你做咩嘈個客?
我喺大排檔食咁多次都未俾人嘈過
如果唔係book唔到位, 班長辈又一定要喺嗰日喺靚地方飲茶
我貼錢都唔到
Service 我好少俾1分, 其实我想俾零分
三星燒賣
唔錯, 冇肥豬肉
够實身

鹅肝百花蝦球
鹅肝enhance咗個味
唔係求其喺普通嘢加D貴嘢去赚多D你嘅$$$!!!

柚子蜜雞蛋散
柚子蜜令成個嘢更加清新
唔會油腻

煎羅卜糕
ok la
唔會油腻
texture ok

XO酱千豆腐蒸凤爪
颇得意, but no encore

黑松露XO酱燒賣
黑松露enhance咗個味
唔係求其喺普通嘢加D貴嘢去赚多D你嘅$$$!!!
冇肥豬肉
蝦多過豬肉

菠萝义燒包
正 - 個面好鬆脆
馅又正

中山淋糖餅
唔好食, 怪怪的...
太甜

乾炒牛河
河粉唔會痴埋一'pat'

肉躁梅菜煲仔窝饭
this is very good
no complain
热辣辣
肉躁梅菜加埋嘅taste is so nice!!!!
肉躁唔會肥