2020-04-07 1826 瀏覽
📍Kowloon Tong festival walk📍...下午時間黎到simplylife 食佢地既lunch set, 記得第一次黎食都6年前而且都係又一城呢間, 其實咁多間入邊, 又一城呢間會係坐得最舒服同最大間, 而且佢地既甜品好吸引好多選擇! 而且每一款外形都好靚, 影相同朋友一齊黎傾計消磨時間一流🙂...📍雞胸柳紋手工意粉💰HKD138.00手工意粉係我呢一年先第一次開始試, 佢份量好大, 食完一碟好飽肚, 佢呢碟手工意粉係甜醋味, 中意甜醋味既人會好中意, 因為非常濃味同埋個份量都大, 兩個人share都好夠😉夏天天氣熱辣辣食酸酸甜甜既野好開胃🙏🏻...📍車打芝士牛肉漢堡💰HKD 138.00佢呢個牛堡6年前已經係menu, 一個可以生存係menu咁內既包, 係真係有原因的😂😂😂, 今次又忍唔到再order一次我成日話好多牛堡舊肉唔夠咸, 所以我成日都掀開個包面自己加鹽, 佢呢個唔使 🙂牛肉味濃又香而且多汁! 推薦, 另外佢地既薯條味道咸香味濃好野味, 加埋黑椒會更加香!...📍環境:8/10分📍Outdoor area is not available📍不可帶寵物黎餐
📍Kowloon Tong festival walk📍
📍雞胸柳紋手工意粉