2019-11-23 1156 瀏覽
呢間係專做芋圓糖水嘅外賣店,一睇個名就知做芋圓控、煙韌控生意🤤行開買碗黎試下-🔹自選5️⃣款配料$38: 揀咗地瓜圓、紫薯圓、粉圓、小丸子、蜜芋頭配黑糖汁-🔸拎返屋企即刻擺咗落雪櫃雪一雪,咁就有冰凍又好味嘅甜芋圓糖水食🤤咪睇佢d料比黑糖汁遮住咗,其實都幾足料傢。-🔸芋圓好Q彈煙韌,有咬口,黑糖汁亦唔會死甜。有咁多黑糖汁配小丸子同粉圓一齊食就夠曬味。至於蜜芋頭本身食開芋頭嘅我覺得唔錯,只係佢夾咗係咁多一粒粒嘅圓入面,好似同大家格格不入,如果轉配多一種圓,應該口感較好😂😂-原本想試佢綜合口味,食曬佢所有料,好彩忍得住,因為就咁叫五款黎食都已經好滿足🤤🤤下次行開協和街,可以再食多次

芋圓、粉圓、小丸子、蜜芋頭

外賣自取