2019-06-30 253 瀏覽
依間啲野幾好食,但都唔平嫁,特別係水,still water or sparkling water,就咁叫左still water都收左我地$90,早知唔叫水叫其他野飲好過啦-個Carbonara Linguine鋪滿左好厚既芝士起面好正🤤而個Urban Farmer都幾好食好fresh。同埋都睇得出service好,又聽到我地有朋友話唔食得芝士,佢主動話可以分開幾件唔落芝士比我地,等朋友佢都可以一齊食。-朋友就係比個雪糕山吸引左黎,佢一上枱會磨啲岩鹽落去,而且亦落左特別香濃既粟米味既醬起爆谷度,加上雪糕一齊食,鹹甜鹹甜咁幾特別。但可能亦因爲爆谷依part太濃,令個雪糕食落又冇咩特別食唔出佢係粟米味既雪糕,以為只係成磚雲尼拿雪糕😂