2009-10-11 17 瀏覽
當天與友人睇完戲, 都唔知食咩好, 又好肚餓, 係個商場行上行落, 間間都好多人等位食嘢, 但最後都係選擇了EXP, 因為該店地方大, 上菜又快, 同D人通常食完就走, 人流去得會快d, 而且我係太古個間食過覺得唔錯. 等了唔使十分鐘就有位.串燒 ~ 牛, 雞各半, 總供6串, 味道普通, 雞的串燒還可以, 但牛的就硬咗d, 尚可接受 Max Concepts Pizza ~ 本來要普通批, 但個waitress話賣晒, 米要薄批囉, 餡料有Hams, pineapple, mushroom, 供有八件, 味道幾好, 唔錯呀 Iced Cupuccino ~ 咖啡味ok, 但too creamy, 我最怕的 ($27)

2009-10-10