2024-01-25 73 瀏覽
位置🍎🍎🍎🍎🍎:系地鐵站行幾步就到,位置方便,環境光猛舒服。食物🍎🍎🍎🍎🍎:充滿fusion味道,正宗有特色。價錢🍎🍎🍎🍎🍎:價錢合理,CP值高!首先,🍎🍎 Pita Pizza 🍎🍎第一印象就係佢個表面金黃香脆,散發出誘人嘅香味😋。我點嘅係雜菜口味,見到頂嗰層扎實嘅芝士同新鮮嘅香草,已經令人垂涎三尺🤤。第一啖咬落去,麵包嘅外皮脆卜卜,內裡卻意外嘅鬆軟同濕潤。芝士嘅味道恰到好處,唔會過於沉重,同雜菜嘅清新味道互相映襯,係口腔裡形成一個完美嘅平衡👌。雜菜嘅部分非常出色,每件蔬菜都保持住佢哋原汁原味🌿。可能係因為用咗高溫快速烘焗,所以菜味道更加突出,香氣十足。而且,pizza底嘅Pita麵團質感非常特別,同平時嘅pizza底相比,佢更輕盈、更健康。食到最後,我發現自己已經鐘意上呢個組合🧡。Pita Pizza唔單止健康,仲非常適合愛嘗新味道嘅食客。我覺得佢比一般嘅pizza更有創意🎨,而家市面上能夠搞到這樣新穎口味嘅pizza店實在唔多見。如果你同我一樣熱愛探索美食嘅樂趣,我真心推介你嚟試下呢款Pita Pizza,保證會係一次嶄新嘅味覺旅程🚀!星級推介,下次仲會再嚟!🌟👍🍎🍎 Chori
食物🍎🍎🍎🍎🍎:充滿fusion味道,正宗有特色。
價錢🍎🍎🍎🍎🍎:價錢合理,CP值高!
🍎🍎 Chorizo Biklini 🍎🍎以香辣的西班牙香腸為主要材料,搭配著其他配料,如番茄醬和蔬菜。🍎🍎西班牙馬鈴薯蛋餅🍎🍎由馬鈴薯和雞蛋混合製成,口感酥脆外焦里嫩。🍎🍎 Soup of the day 🍎🍎既滋味鮮美又營養豐富。
🍎🍎西班牙海鮮飯🍎🍎真係令我心情興奮到爆炸💥!西班牙海鮮飯嘅米粒好入味,吸收晒番茄🍅同海鮮嘅鮮甜,每啖都好似嘗到陽光同海浪嘅味道,正!特別要讚嘅係嗰隻龍蝦🦞,肉質彈牙又鮮美,仲有股淡淡嘅甘香。濃郁嘅海味同番茄嘅酸甜完美融合,每口飯都好似一個驚喜盒!海鮮飯上面仲灑滿香草🌿,香氣四溢,真係賞心悅目。啲青口同埋蜆🐚都煮得啱啱好,唔會太老或者太生,好享受啖啖肉質彈牙嘅樂趣。啲蝦仁🍤都新鮮得嚟,帶出一種海洋嘅清新味道,食得出廚師嘅用心同埋對食材嘅尊重。每樣食材嘅份量都拿捏得好好,完全唔會搶咗米飯嘅風采,又或者失去海鮮嘅主角地位。餐廳嘅氣氛同埋服務都加咗分,感覺舒適又親切,仲有响背景輕輕噏嘅西班牙音樂🎶,整體嚟講,係一個可以令人完全放鬆而又滿足嘅 dining experience。這款西班牙海鮮飯絕對會令海鮮愛好者心花怒放🌸,食咗一次之後,定會令人念念不忘,期待下一次嘅造訪。🍴👍🏼