2011-12-13 39 瀏覽
早兩個月 key 8 有版主係呢度攪生日會 , 果晚大約三十人包左個場 , 一班人聚埋傾下計 , 玩下層層疊 , 唱下k 真係好開心 !! 今次同兩個朋友專誠再上泥坐下 , 叫左下午茶 , 食評真係吾識點寫 , 因為我都係第一次寫咋 , haha不如睇相啦 呢個真係值得推介 , 好夠味 , 吾會太淋 , 賣相好令 呢個 一樣好食 , 雞亦入晒味 , 又無話煮到梅晒 , 不過朋友就覺得咸左dd , 沙律 so far so good , 如果 apple 大粒d會口感更好藍莓芝士餅 紐約芝士餅 呢個吾太記得 , 好似係青蛙王子 , 薄荷 + 朱古力 , 吾錯呢個好似叫咩咩日落 , 朋友話好清 , very good 影左兩張環境 相 , 由於係廿樓頂樓關系 , 呢度望出去個景好開揚天黑之後 , 暗暗地真係幾有 feel

不如睇相啦
呢個真係值得推介 , 好夠味 , 吾會太淋 , 賣相好令

藍莓芝士餅
紐約芝士餅
呢個好似叫咩咩日落 , 朋友話好清 , very good
天黑之後 , 暗暗地真係幾有 feel

題外話/補充資料: 呢度真係好多 games , 不要錯過