二月廿九日(星期五)同老公講左食BUFFET好耐!真係太多CHOICE喇,本身諗住去試一生,外野手,ESSENCE...好多!不過老公話最想試呢個..上次經過見到d cake個樣唔錯,有芝麻cake!好似好正咁!打電話問左,有cake,仲有waffle,pancake加一杯野飲!去到見到menu,原來仲有雪糕tim!!!正呀搭正8點就沖左入去!原來冇咩人食buffet!可能dinna時間!d人都係叫d 意粉,三文治多!第一時間點左杯野飲先!因為咁多cake,都係點樣light d!叫左綠茶同morning tea有成個茶壺,可以refill tim!食左5件cake,有點失望冇芝麻味!同埋佢唔會o係入面拎出黎,如果大家諗住去食buffet就望下個雪櫃有冇你想食既cake先喇!我地食左5件cake,每件係40蚊,所以中意食呢度d cake不如食buffet啦!都係128蚊星期五-六,108蚊日至四!食多3件加杯野都breakeven左!食左個藍莓芝士,雲石芝士,檸檬芝士,朱古力芒果同埋拿破倫!最好食係檸檬,清清地唔漏!!!呢度既cheesecake唔錯!食多幾件都唔滯!仲食埋waffle
二月廿九日(星期五)

去到見到menu,原來仲有雪糕tim!!!正呀

搭正8點就沖左入去!原來冇咩人食buffet!

可能dinna時間!d人都係叫d 意粉,三文治多!

有成個茶壺,可以refill tim!

食多3件加杯野都breakeven左!

食左個藍莓芝士,雲石芝士,檸檬芝士,朱古力芒果同埋拿破倫!

仲食埋waffle同埋pancake,waffle會好味d!pancake佢冇比honey!因為本身甜甜地,脆脆地,我地都覺m記好食d!

仲試埋芒果布甸,呢個好食呀!雖然芒果唔係咁甜!

仲食左朱古力霧絲,呢個好cream!唔係太好!

WA,呢度既雪糕都好食呀!雖然唔係gelato~

食左5杯!包括有芝麻啦,檸檬啦,豆腐啦,奶茶!

芝麻味正呀!有d芝麻粒,而奶茶味都好特別!

咁樣食,抵番哂呀!因為雪糕都要成33蚊架!

中意食甜品既朋友一試無妨呢!