2010-03-02 20 瀏覽
已是第2之來了.第一次朋友幫了件LEMON TART- 味道不錯, 如果1個人食曬1個都幾膩因為TART都幾甜今次我地食CREAM BRULEE- 見到有好多VANLIA 子,不過老實說WOR唔係好特別渣WOR,40$有點貴及有點溶(可能佢只是放向BACK KITCHEN吧)DOME - 一層溶了既朱古力向面,入面有旦糕及MOOSE, 面層的朱古力已蓋了其他東西的味道了. 口感有點複雜, CAKE 切開一半便有collapse既問題, 所以黎度要扣分.總括來說, paul lafayet是有點over-rated的. 聽說佢會向hk island再開多一間wor. 甘住在hk island既人以後又不用老遠去k11找老佛爺了
已是第2之來了.