2007-07-13
前日同HONEY去左EXP食DINNER, 因為之前見大家評語咁好,所以好望待咁去哩到食飯。我地叫左1.菠菜海鮮意粉$59 & 2.肉頸肉水晶粉$54同埋一杯涷意大利咖啡$27, 意粉真係幾好食,D汁好得意全部都係綠色既,意粉食落去口感不錯,不過我嫌D海鮮好似浸左好多水咁,令到D魚、蝦、鮮魷既口感比較爽身。而果碟豬頸肉炒水晶粉就麻麻地,好似茶餐廰既干炒肉片河咁,味道比較淡,但水晶粉既口感好似涼粉唔錯,係味道遜色左D; 最後係杯咖啡,杯咖啡有D似MA CAFE 既味道,都OK! 但係價錢貴,我令願飲MA CAFE 果D, 大杯D環境︰其實同美心、大家樂果D差唔多,但係D座位就舒服過佢地少少LA! 可能我座果個位近溜冰場果邊,所以無咁好!服務︰D waiter 服務幾好
服務︰D waiter 服務幾好