(17/5/07)尋晚都無乜人,今日打電話book遙竟然得番尾籌!?環境ok,大張椅子舒適。即叫即整已是驚喜,食味更是出乎意料之外,仲要係你點咩,都俾齊喎!吃過某幾間日式任食,tick左唔聲唔聲,無供應o羅。三文魚算新鮮。辣味吞拿魚壽司,罐頭吞拿魚,麻麻。蟹籽三文魚壽司,團狀的,都是麻麻。蔥三文魚手卷,多料,紫菜亦唔腍,很好味。水晶沙律卷,粉皮包蟹柳&甜蛋。銀魚芝士沙律,沙律混入左芝士味,仲有紅腰豆,幾得意。秋都魚,很大條!燒鯖魚好香,好脆!芝士餃子,皮薄.淋上芝士汁,味道特別。北海燒魚餅,我地得兩丁友,大大片魚蛋製品,好易飽。鹽焗三文魚頭,燒唔透。燒茄子一pet蓉,唔似燒過。甘蝦腐皮卷,炸腐皮內,似鯪魚肉包蝦,ok。炸芝士年糕,煙韌非常!吉列蠔,細細粒,麻麻地。一口豆腐,炸皮厚,豆腐鞋口。日式蒸蛋,越底越好味,蛋很滑。日本珍味A,B八爪魚(太多汁好唔掂)&蝦仔乾。鰻魚五目飯,賣相唔馬虎,飯仲好有竹味添。蒜片牛柳粒,太熟。薄片牛肉,軟軟的,好正!大阪燒餅,千祈唔好叫,勁唔掂,菜還菜,煎蛋還煎蛋,好炸粉feel添。精選甜品,每人只限一客。芝士蛋糕,"雪"的那種,不太大件,餅皮厚,芝士部份
精選甜品,每人只限一客。芝士蛋糕,"雪"的那種,不太大件,餅皮厚,芝士部份都唔錯。