2001-03-12
依度係我男朋友介紹我去o架!wahaha!~雖然地方就係僻o左少少~但係為o左食好o野呢,呢D 都係在所不計o既~果度o既裝修好靚,感覺上係勁外國feel啦~入到去燈光都好陰暗o既,好有情調播(笑!^o^) 我地order o左set dinner,有個餐湯(羅宋湯),蒜容包好脆好好味,凱撒沙津清清地~都幾開胃~仲有個煙三文魚墨汁意粉,略鹹,但係就唔腥~個味撘得o岩o岩好~而至正o既就係cheese cake 同埋tiramisu (幾重酒味o既,唔太苦,少甜啦!)賣相一流,完全係水準之作!yeah!~不過果度D waitress 好似好忙,唔得閒應你咁!如果要食o既話,記得book 檯呀! 唔係要等位o架喇~^_^