早前曾經係Instagram見過有人食過呢間餐廳嘅漢堡包同好大杯嘅飲品, 賣相相當吸引! 今日放工後相約朋友黎到呢度, 終於有機會可以試到啦😊餐廳好大好寬躺! 簡約嘅裝修 同門口旁邊嘅一幅塗鴉牆形成咗強烈嘅對比, 好有美式feel❤️啱啱遇着剛剛碰上星期二回饋日, 晚餐買一送一優惠, 令價錢更加吸引😀😀😀👍🏻因為當日轉左餐牌關係, 沒有小食提供😭😭😭同朋友叫咗兩客野食, +$25 可以升級為套餐可選:- 是日餐湯/沙律 & 一杯普通飲品🌱沙律菜食落爽脆, 加左少落沙律醋吊味, 沙律醋唔係黑醋, 味道唔會過重. 唔錯!是日餐湯係南瓜湯, 南瓜湯飲落好有南瓜既質感, 沒有肉煮成既關係重味者既我略嫌覺得比較淡味, 但朋友反而覺得幾好飲🙈兩者比較個人覺得前者既沙律比較好!President Doubble Cheese Beef Bruger 總統雙層芝士牛肉漢堡 $118一上枱既氣勢絕對唔野少!雙層牛肉漢堡厚到有d似 雙層巴士咁🚌, 成個burger既厚度起碼超過10cm😳除左漢堡 & 芝左外, 仲有蕃茄, 紅洋蔥, 生菜&酸瓜, 材料相當之多嫁!漢堡肉質食落好鬆軟而且有牛肉既香味~ 配埋其他

今日放工後相約朋友黎到呢度, 終於有機會可以試到啦😊
因為當日轉左餐牌關係, 沒有小食提供😭😭😭

同朋友叫咗兩客野食, +$25 可以升級為套餐

可選:- 是日餐湯/沙律 & 一杯普通飲品

兩者比較個人覺得前者既沙律比較好!

一上枱既氣勢絕對唔野少!

漢堡肉質食落好鬆軟而且有牛肉既香味~ 配埋其他配菜一齊食中和返食太多肉既油膩感覺👏🏻

不過因為牛肉太過多既關係夾到下面個包扁左, 而且女仔食落去會有d 呢hea..🙈🙈🙈

不得不提呢個burger配上既薯角, 辣鮮熱辣食落脆卜卜,

薯角內裡好粉, 正正就係我最中意果種口感~

就算熱氣都令人忍唔住食多幾舊!😋😋😋
Surf & Turf – Grilled Prawn and Beef Fillet 頂級牛柳伴大蝦 $193

朋友唔係太生既牛肉關係叫到份牛柳有7成熟… 一切落去已經覺得好熟!😰

(個人食開5成, 點解你要咁對塊牛扒~~~~~😭😭😭)

雖然牛柳有7成熟, 切落去入面只有1%係見到有少量既粉紅色..

不過口感唔會好硬, 可能因為係牛柳既關係所以口感都會較林~~😳

牛柳林身食落都帶有些微牛香味, 估唔到又唔錯! 👏🏻

不過如果係5成熟效果一定更好!🙈🙈🙈

整體覺得呢度既食物有用心製作! 上網睇到原來已經有3間分店喇! 繼續努力💪🏻

唔知係我胃口比較少, 定呢度既份量比較大, 一個女仔其實未必食得晒一個餐, 提議大家關心share食可以每樣都試下❤️
2016-10-11