2022-09-23
有時同朋友想飲下酒🍻🍻吹下水,有時要出到尖沙嘴先有呢d清吧場。我已經數唔到我係第幾次嚟,但每一次都唔會令我失望🙍♀️。餐廳🍴地點對我嚟講非常之方便。正正係我屋企對面。炸黑毛豬胺扒🐷🐷,豬鞍味濃郁,帶有脂肪與油脂味。鬆軟美味。芝士和牛串🧀🐮,和牛牛味濃郁,入口即溶,配上半溶狀況嘅芝士🧀。邪惡得嚟又叫人難以抗拒。炭燒豬頸肉🐷,肉質既軟滑又帶點爽彈。燒豬大腸🐷,咬起來特別的有嚼勁。孜然午餐肉串🐷,食落非常酥脆可口。風味燒雞腎串🐥,爽爽脆脆的口感,質韌脆嫩。炭燒鴨胸🦤,鴨肉的油脂非常豐厚,味道濃郁。芝士黑松露玉子燒🧀🍳,玉子燒紮實豐厚的口感加上黑松露嘅飄香。實在令人垂涎欲滴。鳳梨燒。外脆內軟,燒過之後然後保留到波籮嘅肉汁。茄子燒🍆🍆,每次必點item,強烈推介。燒大啡菇,大啡菇上打左隻生蛋黃,配上煙肉嘅油脂香。被大啡菇吸收晒。相當惹味。燒芝士年糕🧀,食落流心芝士效果,一定要趁熱食。鹽燒雞軟骨🐥🐥,爽脆得嚟又有少少雞肉咬口。好正。燒雞皮餃子🥟,雞皮控必點。炸拉絲水牛芝士,做到拉絲效果,又係要趁熱食。香草🌿芝士🧀焗雜菌,香草味濃郁。配上芝士好好食。KIRIN 啤酒🍻🍻。我點左原味,朋友點左桂花味。
炸黑毛豬胺扒🐷🐷,豬鞍味濃郁,帶有脂肪與油脂味。鬆軟美味。
炭燒豬頸肉🐷,肉質既軟滑又帶點爽彈。
燒豬大腸🐷,咬起來特別的有嚼勁。
孜然午餐肉串🐷,食落非常酥脆可口。
風味燒雞腎串🐥,爽爽脆脆的口感,質韌脆嫩。
炭燒鴨胸🦤,鴨肉的油脂非常豐厚,味道濃郁。
鳳梨燒。外脆內軟,燒過之後然後保留到波籮嘅肉汁。
茄子燒🍆🍆,每次必點item,強烈推介。
燒芝士年糕🧀,食落流心芝士效果,一定要趁熱食。
鹽燒雞軟骨🐥🐥,爽脆得嚟又有少少雞肉咬口。好正。
燒雞皮餃子🥟,雞皮控必點。
炸拉絲水牛芝士,做到拉絲效果,又係要趁熱食。
香草🌿芝士🧀焗雜菌,香草味濃郁。配上芝士好好食。
KIRIN 啤酒🍻🍻。我點左原味,朋友點左桂花味。唔太甜,好易入口。