2008-07-30
今日冇帶飯,想找Burger食。終於試左好多人都話好食的Triple O's。叫左個Mushroom combo 加芝士, 再加炒洋蔥. 個經理話加左就香口好多. 死就死呀! 試一下先. 個包係好大個, 食落有好香的洋味道! 正正正! 78個大洋,都ok啦!個包實在太太太太太厚喇,我呢個大口怪擘到個口勁大都咬唔晒。個包好鬆,好好食,裏面又勁多汁同Mushroom. 不過我唔係太鍾意太多汁,D汁滴到成檯都係. 不過都幾juicy同唔鞋,整體黎講都ok啦。 d薯條就真係good喇,我最鍾意就係呢d有薯皮的薯仔,仲好香薯仔味添~~~~~ 正呀順帶一提,呢度d service唔錯喎。買Order直到取餐都係4-5分鐘. 叫我坐下先, 之後先出黎取, 要一杯水重加冰比我, 水溫剛剛好! Food Court 黎講呢點真係唔錯架。