2015-10-14 3583 瀏覽
好耐冇嚟。今次同個朋友食飲突然好想食佢個餐包籃裏面個muffin所以嚟食因為2個人, 所以都冇得叫太多嘢青口、lasagna、薯條、creamd spinach 仲有因為Happy Hour所以加多2杯酒一眼睇曬mussel仲好好食, 不過冇以前(上年)咁好食啦! 個汁冇咁creamy D青口冇咁新鮮! 不過已經好過好多餐廳!Lasagna一樣好多cheese2個人食都好夠! 值得食!薯條同cream spinach, 雖然衹係side dish不過都好食過我前幾個星期食嗰間"高級"餐廳!Apple Pie 係我唔會點的甜品,因為試過好多次係其他地方食都中伏! 不過朋友想食所以trytry! 未至於出奇好食, 但下次除咗carrot cake係我首選,佢個apple pie會係我第二選擇! 批餅暖暖的鬆鬆脆脆連肉桂蘋果, 超好食! 其實加多一球雪糕會更好, 不過要加35蚊!。。。。都幾貴,所以冇咁做! 成餐六百幾蚊、貴唔貴就depends啦, 不過真係食得開心!

因為2個人, 所以都冇得叫太多嘢

一眼睇曬