2020-11-27 15 瀏覽
< 🍔Moo Moo Plus > 📍銅鑼灣琴晚又去銅鑼灣搵好嘢食🤣 呢間餐廳環境幾好 好啱一班fd聚會😛🍗MM+雞槌 $54本身以為雞槌淨係跟一隻醬 點知order嘅時候店員話可以有晒4隻醬汁 有松露醬、布法羅醬🌶️、蜂蜜芥末醬同芥末蛋黃醬😍 啲醬份量多同夠味 好有驚喜😆😆 雞槌熱辣辣 外皮香脆裏面嫩滑 配埋啲醬好好味😋🍕煙鴨胸薄餅 $108Moo Moo+ 用咗鴨胸加京蔥配搭 好有新意🤣Pizza餅底香脆又薄身 批邊焗得好脆👍🏻 Pizza上有好多餡料 每件都充滿住鴨胸肉同芝士🧀 另外會夾雜住的京蔥 唔會搶哂鴨胸味 唔錯😋 pizza 仲有跟醬汁 係蒜香味 一齊食好滿足❣️🧀芝士雞肉意大利闊條麵 $118意粉好香香草味 忌廉汁又唔會太多 啱啱好包住每條意粉😋 而雞肉係慢煮雞肉 仲有好多塊😍 唔會硬身 好嫩滑😛 醬汁用咗香草同胡椒炮製 令成個意粉感覺唔會太肥膩👍🏻👍🏻🍋MM+ Seasonal Lemonade🍹$38Lemonade 比較甜 帶點乳酸味 感覺似益力多 幾消滯🤣
< 🍔Moo Moo Plus > 📍銅鑼灣
🍗MM+雞槌 $54