2012-07-30
一入到去12:30成間餐廳好空 得兩枱人訂左卡位 都俾到我地 幾舒服幾闊落但卡位個seat位同牆有好大條罅 個袋跌左落去...一落完單勁多侍應係咁轟炸我地叫野飲 前後起碼吹左我地4次首先黎係monster beef burger (12 oz)配fries, onion rings, tomatoes, lettuce黎到既時候已經一分為三架喇 又冇剪到散哂 好整齊beef叫左medium rare 黎到好似有點過熟但都好juicy 好厚肉 唔太鹹fries同onion rings都唔太鹹 要點醬先得呀 全部都係新鮮炸起既跟住係main st. deli foot long hot dog配saladserve嗰時都係已經平均分成3份了!hot dog上有onions, cheddar cheese 個醬好好味腸同飽都好脆好正 熱辣辣!salad d菜新鮮又脆最後坐多陣叫多個new york cheese cake真係勁大陣3個人食先啱啱好食得哂個餅底好硬好"lau6"但cheese好香 好fresh 唔"lau6"埋單梗係用langham supper club card有85折酒店
訂左卡位 都俾到我地 幾舒服幾闊落
但卡位個seat位同牆有好大條罅 個袋跌左落去...
一落完單勁多侍應係咁轟炸我地叫野飲 前後起碼吹左我地4次
黎到既時候已經一分為三架喇 又冇剪到散哂 好整齊
beef叫左medium rare 黎到好似有點過熟
但都好juicy 好厚肉 唔太鹹
serve嗰時都係已經平均分成3份了!
腸同飽都好脆好正 熱辣辣!
salad d菜新鮮又脆
真係勁大陣
3個人食先啱啱好食得哂
個餅底好硬好"lau6"
但cheese好香 好fresh 唔"lau6"
酒店餐廳黎講好抵食!