2022-06-23
Monmono#約會慶生之選香港少女風同文青風嘅Cafe就見得多,但係全藍色嘅高貴英倫風就真係冇點見過啦💙Monmono今年四月尾新開,雖然空間冇想像中咁大,但係成間餐廳都係打卡位📷仲要你一行埋去啲職員就會幫你打燈,教你點影相,可以俾大家體驗下做model嘅感覺。😂Must try ✨Set lunch $168+10%1️⃣SERRANO HAM & GREEN SALAD W/ HONEY DILL DRESSING正常發揮💁🏻♀️2️⃣”BAKED HOT BEEF & EGG STEW" MACARONI流心蛋贏晒🥰🥰🥰牛肉微辣,可以話係平時食開嘅肉醬意粉同埋Mac & cheese 嘅特別版 🧀 3️⃣BUTTERFLY YOGURT +$38蝶豆花做嘅乳酪酸酸甜甜,好開胃,而且賣相精緻。4️⃣CRYSTAL BALL (COCONUT CRUMBLE & PINEAPPLE FOAM) $168(Not included in the set lunch, available after 15:30)菠蘿嘅酸味同椰子嘅甜味形成味覺衝擊💥而且水晶花球晶瑩剔透🌸睇得之餘仲玩得,慢慢整爛佢享受摧
#約會慶生之選
Must try ✨
Set lunch $168+10%
正常發揮💁🏻♀️
3️⃣BUTTERFLY YOGURT +$38
蝶豆花做嘅乳酪酸酸甜甜,好開胃,而且賣相精緻。
菠蘿嘅酸味同椰子嘅甜味形成味覺衝擊💥而且水晶花球晶瑩剔透🌸睇得之餘仲玩得,慢慢整爛佢享受摧毁嘅樂趣啦😈
水晶花園
水晶花園
Butterfly yogurt
Serrano ham & green salad
Baked hot beef & egg stew macaroni