2022-07-16 145 瀏覽
 見到佢用Microwave 翻熱. 我都打個突.  唔知係唔係因為我係早上12點前去買, 個飯團係隔左夜先要咁樣加熱. 因為只限外賣, 我番上樓大約15分鐘之後先開始食, 當時已經只係微暖 <-- 呢個係用微波爐翻熱的特點, 就係好快會凍番, 亦都證明左個飯團係微波爐翻熱之前係完全已經凍晒先會咁.......可想以知肯定係已經包好左好幾個小時以上先會咁, 甚至是隔夜 ! BUT anyways, 如果係微波爐翻熱食品, 就完全唔值$50+. 同埋問左職員話佢地唔會幫手對半切2件.......... 咁點解前面咁多食評又有靚相好評show到個飯團切開左兩邊 ga 呢 ??? 點解呢 ? 點解呢 ?
2022-07-15
5 分鐘 (外賣自取)
$60 (早餐)