2023-06-09
M Square享樂親子西貢遊👨👩👧星期日超級好天氣,一家三口即刻入西貢行吓食吓野🤗🤗,今次我哋揀咗西貢一間西餐廳,係新開既WM酒店外面😎裝修得好靚同好Modern裏面環境坐得舒服之餘,亦都好適合親子食嘢同玩,入面有好多關於運動嘅主題,亦有一張大嘅桌球枱可供客人同小朋友一齊玩今次我哋中午去食lunch,兩個大人加一個小朋友,叫咗以下嘢食同飲品🔆Margherita pizza $168🔆Honeycomb Butter Pancake $125🔆Strawberry and Custard Waffle 🧇 $145🔆Vanilla Milkshake $64🔆Mint Chocolate $68囡囡Liam讚不絕口,未出門口已經話下次要再黎😜兩款甜品都好好味,又其係Waffles 真係脆卜卜,配埋醬同開心果籽,整個口感好match ❣️❣️薄荷朱古力更加係好足味,同埋好大杯👍Pizza 🍕 比我預期中份量好多,今次叫呢個素pizza 味道同口感都唔差!Liam自己都食左兩塊😎總括:呢度環境真係好好,嘢食質素都好高,員工職員服務態度一流,加上有小朋友嘅話好需要座位空間,呢間餐廳一定可以
🔆Margherita pizza $168
🔆Vanilla Milkshake $64
🔆Mint Chocolate $68
薄荷朱古力更加係好足味,同埋好大杯👍
總括:呢度環境真係好好,嘢食質素都好高,員工職員服務態度一流,加上有小朋友嘅話好需要座位空間,呢間餐廳一定可以做得到
食完嘢仲可以去附近酒店行吓,因為有個好靚嘅教堂仔影相打卡 😜👍
#msquare #hkfoodie #hkfoodieblogger #西貢覓食
#西貢美食 #香港探店
❣️M Square (西貢)❣️