2006-08-27 25 瀏覽
見之前食評咁好,今日就專登走去銅鑼灣食佢既Lunch Sets,兩個人叫左一個$88既壽司拚盤同$108既碎魚生飯。壽司拚盤有十件壽司,件件都好好食,D魚好新鮮而且好大件,一個人未必食得o西! 至於個碎魚生飯,D魚生多到好似唔駛錢咁,而且粒粒都又肥美又新鮮,應該係我食過最正既魚生飯!! 配菜方面,一D都唔遜色,烏冬,前菜,沙律,蒸蛋,全部都有水準,不過最驚喜都係個芝麻雪糕,一陣芝麻香味,真係非常好食!服務方面,因為地方小但人手充足,侍應都非常主動,態度亦十分友善,不過個男經理就真係比較Cool,總體來講唔錯!! 以壽司處今村既水準,兩個人食到滿載而歸都只係二百一十幾蚊,一定會再光顧!!