2018-12-30 2442 瀏覽
同朋友好耐無見,weekend找地方食lunch 傾偈,朋友介紹左呢間阿根廷餐廳,決定試下Tango佢有set lunch menu, 我同朋友都選左10 oz Sirloin set, 連埋appetizer同side dish塊扒叫左medium rare, 聞起上黎好香,係職員用盤裝住塊扒再到我地位旁夾去我地隻碟,上既方式幾特別但唔知係咪我地掛住講野,同食side dish,遲左食塊扒,已經唔似medium rare, 雖然仲有血色,但偏老左,同埋有根,下次想去試多次趁剛上碟時食佢上扒時連埋六個醬,好有視覺享受Side dish 我叫左蝦,朋友叫左腸,2個都好好味!比牛扒更出色環境好舒服,好坐又闊落,下次要黎試多次塊扒!

佢上扒時連埋六個醬,好有視覺享受

環境好舒服,好坐又闊落,下次要黎試多次塊扒!