2005-06-09
同事生日, 出去慶祝, 公司請的. 最後係langham hotal 同spicy market 之間選擇左後者. $138/位, 匯豐/恆生咭85折, AE 咭8折…初時book 位話要waiting list, 幾驚冇位, 好彩最後都可以去. 去到即刻勁食啦, buffut 嘛~~ 有三文魚, 壽司, 串燒, 咖哩, 魚, 熟食, 蛋糕, 雪糕, 生果, 仲可以自己調配的特色泰國既三色冰個d, 夾餅, 生果, 中午buffut 來講, 我覺得已經好多食物, 而且, d 食物又新鮮, 一無就會即刻refill 番, 而且, 有好多樣食物都好好食, 個個都食得好飽, 好滿足咁離開. 我覺得食物款式多過hotel 個d, d 口味又岩我地食, 滿意.. 環境不錯呀~ 不會太迫咁.. 可以一試.