2017-02-18 14772 瀏覽
因為爸爸有悅來張會員咭,續會有coupon 送,就係lunch buffet 半價,所以立即黎食下。先講冷盤,魚生有三文魚,吞拿魚,章紅魚,仲有壽司,冷面。三文魚十分肥美,每次可以拎到5-6片。正!海鮮有青口,蝦同螺。沙律有自助嘅波沙律菜吧,同埋有煙三文魚,ham,雜果沙律,薯仔沙律,燒茄子冷盤。沙律菜算新鮮,青口就稍嫌冇味。湯有分中式定西式,西式係雜菜湯,中式係赤小豆,但偏咸左。熱食方面都算多,有薯條同雞塊比小朋友食,有雜菜,茄汁牛油雞,豬柳,豉油雞,燒靖魚,炒飯,炒面,牛扒,天婦羅。個茄涴牛油雞好味,牛扒都唔錯,生熟程度適中。天婦羅就奇怪左少少,唔知點解係有好多蛋汁。佢仲有即場煮嘅生滾粥同粉面。我食過個粥,叫左魚片同豬潤,粥底係好味嘅,但魚片好腥,豬潤有陣怪味,我爸爸話佢叫左肉片有陣叔味。甜品就都幾多款蛋糕,但味道就一般,粟子蛋糕就唔夠粟子味,綠茶一樣唔夠味,朱古力就十分濃味,正!面包布甸就出水但味道算不錯,印尼千層糕就好香椰汁味。佢地嘅雪糕係哈根大師,有雲呢拿,朱古力,士多啤梨同咖啡味,食幾杯都抵哂。野飲方面有果汁同汽水,仲有咖啡奶茶檸茶檸水自己沖。本身二百幾一個人用左半價就百幾
先講冷盤,魚生有三文魚,吞拿魚,章紅魚,仲有壽司,冷面。
三文魚十分肥美,每次可以拎到5-6片。正!
海鮮有青口,蝦同螺。
沙律菜算新鮮,青口就稍嫌冇味。
湯有分中式定西式,西式係雜菜湯,中式係赤小豆,但偏咸左。
佢仲有即場煮嘅生滾粥同粉面。
野飲方面有果汁同汽水,仲有咖啡奶茶檸茶檸水自己沖。
本身二百幾一個人用左半價就百幾蚊一位,真係不錯。
佢仲有個小朋友遊戲室可以比小朋友食飽時入去玩下,大人又可以休息下。
蘋果汁