今日係第一次去呢度~~而且係個個唔喜歡貓既朋友介紹xdxd(我太愛你啦xdxd)食物>>我食蕃茄鴨胸LINGUINE,其實初頭拎過lei個陣,我唔抱gum大期望,因為我對蕃茄既野一般般。不過一食,就好surprised~~~~~真係好好食,我未try過蕃茄既野會令我gum喜歡~(心)不過我覺得如果d鴨胸唔係條會好d,雖然鴨胸條既份量都okay多,不過如果係一塊塊既,口感好似好d。至於朋友今日食既係唔知咩雞排飯...朋友俾左幾粒雞排我試,呀,唔錯wor,幾入味。~*另外仲order左一個garlic bread,um,okay,都好脆,我好快就食哂~*飲品>>我飲既係雪雪貓,係益力多+乳酪(??)類似啦...hahhaha...我唔記得係咩,不過都okay好飲,幾特別,不過飲到中間,有d淡。~*至於朋友飲既係果汁既mix,佢話「fair」~*服務>>幾好呀,個2個女仔都好nice=]~*環境>>um....~*唔錯既,幾好情調。~*我同朋友食完野,坐響度既時候,cafe突然開左d燈飾,個一刻真係好靚。~*貓貓>

食物>>

飲品>>
至於朋友飲既係果汁既mix,佢話「fair」~*

服務>>
幾好呀,個2個女仔都好nice=]~*

環境>>
um....~*
唔錯既,幾好情調。~*

貓貓>>
個度d貓貓會行lei行去!!!~*
有2次仲行過我張desk~(心)~我根開心,不過朋友好似見鬼gum(笑)~*
而且d貓貓都任你抱同俾你摸。~*

今日響呢度真係幾好。
朋友都話「呢度好舒服呀」
令我surprised既食物~*
令我surprised既食物~*