J.moon

上網見到呢間餐廳好靚❤️今次特登同男朋友黎呢度打卡😊地點好方便,旺角地鐵站行過黎唔洗10分鐘,本來以為要預早少少等lift上,但結果都好快唔洗點等。餐廳環境真係一流🤩每張枱都有個月球燈,暗暗地既環境下發光,好浪漫💕天花板有好多盞波波燈😚真係好靚 好適合打卡呀☺️坐bar枱都舒服😌有好多唔同既酒精飲品,cocktails、beers、winery等等都有,仲有得食shisha😆想同朋友暢飲下,呢度都係幾唔錯既地方🧡🌕 Sharing Platter $68有薯餅、薯角、炸雞塊、炸春卷😋好香脆可口🧡有沙律醬同茄汁提供,點左醬更加滋味,兩個人share份量岩岩好😊🌕 J. Moon Pizza $118呢款係店員推介😚果然冇失望!上枱時熱辣辣♨️個薄餅底好香脆,最欣賞佢夠juicy,咬落口有滿滿既BBQ醬,仲食到有拉絲既芝士,好滿足😍整體味道甜甜酸酸,好開胃,居然兩個人都食得晒成個pizza😳🌕 Scallops, Crabmeat and Zucchini Spaghetti with Lobster Bisque $148龍蝦汁味好重,有好幾粒帶子,每啖都食到一絲絲蟹肉,口感都幾豐富😋🌕 Mu
上網見到呢間餐廳好靚❤️
今次特登同男朋友黎呢度打卡😊

餐廳環境真係一流🤩
每張枱都有個月球燈,暗暗地既環境下發光,好浪漫💕

天花板有好多盞波波燈😚
真係好靚 好適合打卡呀☺️

坐bar枱都舒服😌
想同朋友暢飲下,呢度都係幾唔錯既地方🧡

🌕 Sharing Platter $68

🌕 J. Moon Pizza $118
呢款係店員推介😚果然冇失望!

🌕 Mushroom Truffle Cream Risotto $98
呢碟係素食,以蘑菇為主,蘑菇數量都幾多,飯粒彈牙,黑松露味正常發揮,整體感覺creamy😆

🌕 White Dwarf🍹 $68
由於第二日要返工,所以揀左杯mocktails黎飲😌
呢杯包含左milk、pineapple juice、orange juice,甜甜地,感覺都都幾fresh🍹

🌕 Mixed Berries Smoothie $58
呢杯正!好重莓味🤩加上係沙冰,清暑降溫一流💦

唔知係張枱細左少少,定我地叫得太多野食
好勉強先放得晒d食物😂
要食得好小心翼翼😝

不過店員都好nice又好願意幫忙,呢方面都幾加分!中意打卡既話,呢間係唔錯既選擇❤️

2021-07-19