2019-09-27 419 瀏覽
  星期日出尖沙咀最近少左好多人,周日晚既餐廳都唔係好多人,室外差唔多都冇人咁,似乎市道比之前真係差左好多。坐左一陣,慢慢就多番D人,食野都有D氣氛。加上晚上8PM左右,就會有LIVE BAND音樂,餐廳氣氛即刻高漲左好多。   今次係我第一次來食,同朋友來慶生,覺得佢呢個好像PIZZA的菜幾特別,佢叫做德國烤餅,查實食落就好似PIZZA咁,好多配料,非常之好食~而且佢既廚房係OPEN KITCHEN,所以未食之前,已經聞到好香既各式味道,真係令人精神一振,十分期待。   另外一個都令人印象深刻既係德國粉團,有D似PASTA,但係又比PASTA厚身同好口感,伴肉丸及蕃茄,味道都唔錯,係一個新口味,幾獨特同得意。

2019-09-22