2017-05-21 83 瀏覽
聽朋友講喺尖沙咀樓上開咗間新嘅餐廳,佢哋特別嘅地方在於每一晚都會有唔同嘅singer玩音樂,而且聽老闆講,佢哋音樂嘅風格有別於樓下嘅酒吧,佢哋比較走輕鬆柔和嘅路線,配合返餐廳嘅設計,適合一班人或者朋友來食嘢,一邊欣賞音樂!嘢飲方面佢哋都落足心機設計,連越來越多嘅手工啤酒,但係佢哋應該係少數有Craft beer cocktail 嘅餐廳,呢一杯係Ginger vanilla sandy,除咗啤酒同埋少少薑味之外,飲落口仲會有whiskey 味道,好特別小食方面,我哋有Cheese nachos,配上自家製嘅蒜蓉醬,都幾墨西哥嘅風味,加上芝士味好厚好好食個係好特別嘅Pan fried scallop with mango salsa,帶子本身煎得好香,加上芒果,呢個配搭非常新穎,亦都好好食。我哋重視左佢嘅黑松露大啡菇意粉,大大個嘅portobello !另外仲有香蒜辣椒帶子意粉,太子同樣好好食,意粉嘅味道唔錯,煮得好乾身。今晚係一個唔錯嘅體驗,有好嘢食之餘都有好音樂欣賞,推介大家都來感受一下!

2017-05-18