2019-04-17 54 瀏覽
最近同朋友試咗間樓上cafe最中意坐耐啲同舒服啲咁傾下計吹下水, 所以最中意去cafe ga la位置位於尖沙咀旺區,旺中帶靜,尖沙咀旺區帶靜靜的layback XD咁就可以同友人坐耐啲同舒服啲咁傾下計。而且通常樓上Cafe 既裝修都係有特式d,就好似今日佢帶我試既「Layback」☺☺☺環境有室內同室外室外就係為需要"呼吸"既朋友而設既,我地麻麻所以就揀左室內, 仲有靚櫻花🌸睇tim😍食物: 呢度Drink Menu好多野揀,揀咗杯健康蘋果蜜桃鮮打綠茶細細杯除咗外表好精緻,真材實料係用新鮮水果鮮榨架,啖啖新鮮蘋果同蜜桃蓉,果然世間少有😍😍😍爆芝炸魚漢寶配薯條burger有我個頭咁大,好足料,有滿瀉既芝士配上酥脆既炸魚,再配埋蕃茄、沙律菜同酸酸既沙律醬,食落夠哂惹味但又唔覺得肥膩。加埋粗薯條full set 正啊忌廉芝士蘑菇釀雞翼每隻雞翼都係漲卜卜,外層又烤到好香脆,雞翼尖好香口啊!咬開入面係香濃既忌廉蘑菇,個口感十分特別意大利辣肉腸PIZZA長形pizza 好過癮,仲幫我地切開咗6份,批底係厚身餅底辣肉腸pizza 一向都係perfect match 可以係鬧市中,坐得又舒服,又嘆住
最近同朋友試咗間樓上cafe

位置

有室內同室外
室外就係為需要"呼吸"既朋友而設既,我地麻麻
所以就揀左室內, 仲有靚櫻花🌸睇tim😍

食物:

呢度Drink Menu好多野揀,
揀咗杯健康蘋果蜜桃鮮打綠茶
細細杯除咗外表好精緻,

爆芝炸魚漢寶配薯條

加埋粗薯條full set 正啊

忌廉芝士蘑菇釀雞翼
每隻雞翼都係漲卜卜,
外層又烤到好香脆,
雞翼尖好香口啊!
咬開入面係香濃既忌廉蘑菇,個口感十分特別

意大利辣肉腸PIZZA

長形pizza 好過癮,仲幫我地切開咗6份,批底係厚身餅底
辣肉腸pizza 一向都係perfect match

可以係鬧市中,坐得又舒服,又嘆住美食咁同朋友傾傾計,真係好寫意☺
整體坐位唔算多,記得要預先book位呀~~