2023-10-18 655 瀏覽
又係一個十點放工既晚上🙃呢啲鐘數吾去居酒屋真係搞吾定😂😂今次去既係旺角既令和,let’s check it out !!! 呢度有非常多既西日式刺身,西日式刺身系列讓你在品味中感受日本美食文化的獨特魅力。自問酒量好嘅朋友都可以考慮呢度的清酒放題,都幾抵玩🤩🤩🤩Shochulced Tea:吾太飲酒都飲到,light and refreshing 🥗胡麻豆腐沙律:豆腐口感綿滑,入口即化。胡麻醬帶來濃郁嘅胡麻香氣,同時帶有一絲微咸味。豆腐同胡麻醬嘅結合令味道層次更豐富,帶來一份清新又濃郁嘅口感。汁燒薩犀雞肝汁燒薩犀雞肝以燒烤嘅方式烹調,帶來了濃郁嘅口感同獨特嘅風味。雞肝肉質鮮嫩,咬下去有一點點嚼勁。👍🏻👍🏻鯖魚柚子醃油漬:鯖魚肉質鮮嫩,帶有一絲油脂,入口即化。柚子醃油漬帶來了柚子嘅酸甜味道,為鯖魚增添了一份清新風味。好啊,我地嚟評論一下我地喺食店度點嘅食物啦。燒飯團:燒飯團係一道外脆內軟嘅料理。外層米飯經過燒烤,形成了一層金黃色嘅外皮,脆口又香脆。壽喜燒鍋-鮮鴨胸肉:壽喜燒鍋嘅鮮鴨胸肉有著嫩滑嘅口感同鮮美嘅味道。鴨肉經過火鍋燉煮,肉質鮮嫩多汁。咬下去,可以感受到鴨肉的絲滑口感,同時享受到鴨
自問酒量好嘅朋友都可以考慮呢度的清酒放題,都幾抵玩🤩🤩🤩
Shochulced Tea:
胡麻豆腐沙律:
汁燒薩犀雞肝
鯖魚柚子醃油漬:
好啊,我地嚟評論一下我地喺食店度點嘅食物啦。
燒飯團:
壽喜燒鍋-鮮鴨胸肉:
壽喜燒鍋嘅鮮鴨胸肉有著嫩滑嘅口感同鮮美嘅味道。鴨肉經過火鍋燉煮,肉質鮮嫩多汁。咬下去,可以感受到鴨肉的絲滑口感,同時享受到鴨肉獨特的香味。
最衰食到呢度已經飽到阿媽都唔認得😬😬😬如果唔係可以叫埋清酒蠔湯紙火鍋, 下次都試下