2022-11-06 58 瀏覽
今次去食法國菜 環境好靚架!Caviar Toast $228 人生第一次食魚子醬 成日見人地個好好食 又未食過 心思思就試下啦~~d 魚子醬一d 都唔孤寒嘅~第一啖感覺就係好似有千萬條魚係你個口遊走🤣🤣可以形容為10倍嘅味😳🤔同埋上面啲金箔🙂🙂Beef Wellington $438 我哋簡左medium rare~ 出黎效果相對上會偏生的!出面係酥皮之後有啲蘑菇蓉包住 可能下次要揀熟一點吧!之後配上蘆筍 紅蘿蔔仲有甜番薯蓉同埋椰菜花蓉Cream. Foie Gras. Linguine $198呢個係忌廉鵝扁意粉 將塊鵝肝切成粒粒 佢係連啲意粉都係有鵝肝味 鍾意食鵝肝嘅人就會好鍾意食啊🙂Dessert of the day $88正常就係Tiramisu啊!最後甜品方便幾欣賞佢採用黑朱古力 因為整體唔會好甜☺️☺️之後配上有啲水果做伴碟Cider $58酒精方便呢個相對比較易入口 係有啲似蘋果醋 酸酸甜甜 偏向fruity Beefeater London Dry Gin $59另外呢個相對上比較濃烈 佢係一個濃縮嘅酒精!10% service charge L'AMOUR (大埔)大
今次去食法國菜 環境好靚架!

Caviar Toast $228
🤔同埋上面啲金箔🙂🙂

Beef Wellington $438

Dessert of the day $88
正常就係Tiramisu啊!
最後甜品方便幾欣賞佢採用黑朱古力 因為整體唔會好甜☺️☺️
之後配上有啲水果做伴碟

Cider $58

Beefeater London Dry Gin $59
另外呢個相對上比較濃烈 佢係一個濃縮嘅酒精!

10% service charge

L'AMOUR (大埔)
大埔大埔太和路15號太和中心地下38號舖