2021-02-20 63 瀏覽
平時成日喺港島嘅burger Joys食burger, 但係我平時蒲開荃灣,下下過去都幾唔方便,最近知道burger Joys喺荃灣開咗一條副線叫做Lucky smash, 簡直就係我嘅福音!即刻去試!唔好睇佢間舖頭紅噹噹,又只係得三款burger咁少選擇,就驚咗佢,呢度嘅漢堡係貴精不貴多。漢堡全部都係用澳洲嘅安格斯手打牛整成,而且薯條更加係喺你面前即刻切開個薯仔,即刻鮮炸,絕無欺場!再加上你可以完全見到員工喺入面係點樣製作你嘅漢堡包,係信心保證。由於唔係太肚餓嘅關係,叫咗一個Cheese Burger就算。果然係即叫即整嘅澳洲手打安格斯漢堡,牛味好重,肉質鮮嫩多汁!正!芝士雖然唔係雙層,但係都好足料,非常惹味!個包都絕對有心思,查咗牛油之後微煎過,令到件事更加香口。下次一定會再嚟食!

下次一定會再嚟食!