2019-04-25 93 瀏覽
上星期同friend子去左試呢間位於尖沙咀既JK Brothers日韓fusion放題!我地訂左位,入去嗰陣啱啱轉時段,所以好快有位。環境幾好幾企理,用QR code手機落單方便,而且d野食都嚟得算快。•野飲 – 選擇頗多,有我鍾意既韓國入口梨汁!•刺身 – 新鮮既。黑松露帆立貝個黑松露醬帶出左帆立貝既鮮味。醬油蝦都幾好味,d殻都唔會太難剝。其他刺身都正路整體冇伏。值得推介既一定係帶子同埋佢呢度既招牌活八爪魚鬚,前者係我少數食過唔腥而又大粒厚肉既帶子,後者就上菜既時候仲好生猛喺度郁郁貢,我人生第一次食覺得好盞鬼!d八爪魚鬚加左少少芝麻絕對係明智既做法,少少芝麻香反而提升左d八爪魚鬚既鮮味!•壽司 – 芝士海鰻,原條海鰻賣相都幾吸睛!•熟食 –我嗰舊燒羊架都唔係大家平時食開/想像嗰個位,味道其實幾好。炸八爪魚鬚好特別,我frd子一咬開個炸皮就成隻手指套咁甩左岀嚟!LOL 一口芝士個味幾濃郁,趁熱食其實唔錯。蒜蓉焗蠔就有d燶,擺得入口。至於本是同根生,我山水豆腐花試左既嗰舊凍豆腐味道就頗標準,不過好大舊! 整體嚟講,不俗。而且食同睇得岀呢間放題d野食係有諗過同有心機整既。個人可以推介俾其他

•野飲 – 選擇頗多,有我鍾意既韓國入口梨汁!
壽司 – 芝士海鰻,原條海鰻賣相都幾吸睛!

整體嚟講,不俗。而且食同睇得岀呢間放題d野食係有諗過同有心機整既。個人可以推介俾其他frd子,同時自己都可以再嚟食。
5 分鐘 (堂食)