2018-05-31
平時去完mini club,都見到依間野,今次專登黎試試,話明果醬,睇菜單主要有11隻醬要了一個dinner set,要了羊架,主要因為見到配芒果介抹,之後黑毛豬的全日早餐,必食既九宮格多士,仲有果醬奶昔同果醬梳打飲品先到,果醬梳打要了熱帶風情果醬,最正係係面前加氣同落杯,而奶昔要了桂花雪梨,其實都幾甜,甜到好似食緊雪糕咁餐前沙律都有果醬,所以都酸酸甜甜,而紅湯d料都幾多,多士好快就到,其實多士本身都幾好香,而9種口味的果醬都有,每一種試下估下,好令人開心,食完就到全日早餐,最令人開心的是,最後一款玫瑰果醬,都在全日早餐的多士中,剛剛好所有果醬,完美地都試過一次而主菜羊架,煮得好嫩,食落似好冧的牛腩,而羊騷味不算好濃,但會感到係口腔中布滿,所以我覺得剛剛好,最後還有一份芝士蛋糕,芝士蛋糕身都冧冧地,唔算太硬,仲有士多啤梨醬襯托