2016-07-14 249 瀏覽
上次去山林道個時 路過Let's Jam後成日都想去試下佢個All Day Breakfast 今晚終於約左朋友一齊去試試很喜歡Let's Jam的店鋪設計簡單得來好有外國feel 好舒服坐低後 先點了小食同最出名既九宮格多士個玫瑰蘋果醬雞翼 炸得好香口 食落口有蘋果甜味味道同焦糖脆雞翼相似 不錯的小食跟著真係一定要食九宮格多士呀一次可以試曬九種唔同既果醬 而且厚多士口感一流 非常鬆軟 外觀及味道都值一百分食完多士後 比較口乾 所以都叫左野飲要左個士多啤梨奶昔同木瓜雪耳牛奶個木瓜雪耳牛奶 除左有牛奶飲外 入面有雪耳同木瓜肉可以食 甜甜地 好好飲同朋友叫了All Day Breakfast及黑松露意大利飯share可能意大利飯煮既時間較耐 所以大家食住All Day Breakfast等All Day Breakfast有我最中意食既香腸同 scrambled egg!!!!個蛋好滑 仲有少少熔左既芝士係入面另外我間左士多啤梨jam厚多士 層jam同多士都真係好厚咁多jam一齊食落去個刻真係好滿足 而個意大利飯都不錯 份量剛剛好飯不會太硬或太濕 磨菇都好香及入味 食完曬野 仲可以坐係到
上次去山林道個時 路過Let's Jam後

咁多jam一齊食落去個刻真係好滿足
而個意大利飯都不錯 份量剛剛好
飯不會太硬或太濕 磨菇都好香及入味
食完曬野 仲可以坐係到傾計都無人趕
兩個人係尖沙咀舒舒服服食晚餐之好選擇!!!!
下次weekend都會過來再食all day breakfast
2016-07-14