2007-05-26
7:00 左右上到去無咩人, 個環境係幾舒服既, 有一種好warm既感覺. service 就好難評論, waitress 有禮貌同唔會搵到人, 但可惜佢地好似發緊夢咁. 我地五個人,首先叫BBQ (花蝦,鯖魚,牛肋骨,炒菜),之後叫燒牛肉沙律,南瓜蝦,米卷, 印度烤包, 兩面黃, 幾杯drinks. BBQ 好耐都唔黎,最後黎左菜+蝦, 兩樣都ok, .之後再追條魚+牛肋骨, 原來唔記得落單,算啦cancel無mood等啦! 另外個南瓜蝦,整錯左做南瓜海鮮盅, 一個係appetizer一個係主菜...都差好遠!之後個朋友張椅坐坐吓斷左,好彩無整親. 其他食物都好一般. 後來個經理唔好意思, 送左四件糕點, 但我地有5個人,攪笑地重只係比四隻叉, 即係其中一個唔好食啦!無幾耐佢又突然攞碟西瓜黎,今次比兩隻叉,真係"檬"得緊要. 如果個晚多d客真係唔知點算!