特別推薦大家✅Samosa Chaat✅Keema Pau✅Tandoori Cobia✅Masalewali Chanp✅Mughal Room Makhani✅Garlic Naan✅Sticky Toffee Pudding《Samosa Chaat》️佢個咖喱角唔係我哋平時食開脆嗰隻🔺😌,依隻係鬆化,外層係輕微脆口,入面有d綠色薯仔幾軟身,個醬汁酸酸甜甜,又有石榴,加埋香料味幾開胃😋,做前菜啱晒😎建議可以食完咖喱角,用naan🫓嚟點呢個汁,都 好match好好食🥰💰$198《Keema Pau》️個包好香牛油味,熱辣辣帶脆🔥🍞,配埋特製嘅咖喱羊🐑,同包嘅牛油香互相輝影好正🧈,會食唔停口建議可以加埋洋蔥粒🧅同青檸汁落去,可以解漏、味道又更豐富👄💰$228/2 pcs➕💰$18/pcs《Tandoori Cobia》️好滑個魚🐟,肉質比較實,唔會散開晒,不過又好嫩,外層燒得好香脆食落去脆卜卜🔥,會帶少少焦香同煙韌😈,濃度啱啱好,魚肉仲好juicy😋,味道係酸酸地嘅香料味但又唔會蓋過魚嘅鮮味,食到魚味,又唔腥,好值得食👍🏻另外,仲有個好特別嘅醬汁,配魚食係另一種味道,入面嘅蕃茄係好甜🍅,好
特別推薦大家

《Samosa Chaat》
💰$198

Keema Pau

《Keema Pau》
建議可以加埋洋蔥粒🧅同青檸汁落去,可以解漏、味道又更豐富👄
💰$228/2 pcs
➕💰$18/pcs

Tandoori Cobia

《Tandoori Cobia》
另外,仲有個好特別嘅醬汁,配魚食係另一種味道,入面嘅蕃茄係好甜🍅,好似我咁☺️
💰$428

Masalewali Chanp

《Masalewali Chanp》
️呢個燒羊架🔥🐑,外層燒得微脆,好有焦香同食到d香料味,好香好,夾羊嘅騷香👀,裏面羊嘅肉質冇燒到過熟,食落好嫩口、軟淋,唔會韌🤤
雖然價錢有d進取🤑,但個份量好多,建議幾個人share食,如果唔係會眼闊肚窄食唔晒😮‍💨
💰$998

Mughal Room Makhani

《Mughal Room Makhani》
️食印度嘢,梗係要叫咖喱❗️最可以睇到餐廳嘅級數😌,呢個咖喱我幾滿意佢濃郁嘅咖喱味👍🏻,但整到唔會好辣,可能要就返香港人嘅口味,雞肉好嫩配埋naan一流🍛🫓🤩
💰$278

Garlic Naan

《Garlic Naan》
️Naan一定要嗌嚟點咖喱🫓🍛,本身都好夠味,蒜味好香🧄,有少少香草🌿,個nann即整熱辣辣,好煙韌但唔會好乾,可以試咗就咁食先都好好食,再點咖喱食🤤
不過如果想再重d咖喱味,可以揀💰$88 Butter Naan🧈🫓,冇咗個蒜味就可以專注食到個咖喱味
💰$98

Sticky Toffee Pudding

《Sticky Toffee Pudding》
️唯一一個甜品,就係香蕉🍌topping嘅Sticky Toffee Pudding🍮,香蕉味都幾出,pudding入面好濕潤又熱🔥,加埋雪糕🍨❄️一齊食,又熱又凍好正,少少偏甜但係接受到,而且唔會覺得膩,整體係好食🤤
💰$158

*建議大家食Lunch☀️,Dinner要每人最低消費$800🤔,Lunch食冇🤗
**上New Punjab Club嘅website就可以book位📱
***花生係送嘅小食🥜,都好食,好脆,酸酸辣辣咁🌶😋
Samosa Chaat
Keema Pau