2013-11-22
朋友從外国來香港,要行東涌outlet, 話不如吃完lunch 才shopping 个friend話有間Cafe Holic, 想試下!Cafe 在 corner位置,座位不多,過了中午 Iunch hour , 客人不多,只有2, 3張枱,佈置一般,勝在有多窗,視野較廣! 叫了个煙鴨胸Pizza, 三文魚沙律及辣海鮮意粉 同熱咖啡; 煙鴨胸pizza 配鴨的汁,香噴噴 買相算討好 暖和質感的鴨同pizza 一齐食, 好夾又夠juicy ,伴有薄脆好野味; 沙律賣相一般, 都算新鮮 份量都OK 意粉味道適中 不過冇乜料亦冇咩味 咖啡份量比一般咖啡店較大, 都夠濃郁 有咖啡香 啱我這个咖啡精! 侍應不算太多, 但服務有水準, 可以接受,如果在市區一定是一个Tea time Hea 吓的good place!
个friend話有間Cafe Holic, 想試下!
侍應不算太多, 但服務有水準, 可以接受,