2022-09-15 1789 瀏覽
是次朋友生日,我們二人也喜歡吃辣 ,所以今次為他揀了吃渝味曉宇慶祝去到門口見到顯示屏幕話佢哋已經改名為方叔叔,但無損我哋嘅心情🌹呢度都係用QR code落單,我哋見到有一個午市二人套餐幾好,一個價錢已湯底有肉類蔬菜鴨血飲品等等 一於試下!火鍋湯底,我哋揀咗九宮格麻辣鍋 這鍋香而不會太辣而且滾滾下會越食越辣所以普通辣對我哋嚟講都足夠!豬肉片肉味濃無渣鴨血彈牙嫰滑 荀片食落清爽,不過有幾塊老了點有渣魚麵彈牙 但略嫌魚味欠奉希望呢兩款料下次來會有改善🌹乾貢菜 呢個第一次食 口感彈牙脆嫩有𡁻口幾得意羊肉係麻辣火鍋嘅絕配蝦滑彈牙爽甜 食得出的新鮮左邊係珊瑚蚌 爽口彈牙 帶海水鮮味右邊係鵝腸 不算很肥 整條都可吃 油中帶脆呢個餐每人有一罐免費飲品 我哋加咗每杯$30 朋友點咗生津止渴楊梅汁 ,味道酸甜 十分開胃 而我點了衝上雲霄百香果雞尾酒🍹清爽又帶點酒精 ,同打邊爐真係幾夾 !而且唔會太甜 i like it!今餐生日的朋友都食得好開心 我也是🌹服務都nice 期待下次再來試多啲火鍋料
去到門口見到顯示屏幕話佢哋已經改名為
方叔叔,但無損我哋嘅心情🌹

火鍋湯底,我哋揀咗九宮格麻辣鍋
這鍋香而不會太辣
而且滾滾下會越食越辣
所以普通辣對我哋嚟講都足夠!
豬肉片肉味濃無渣

鴨血彈牙嫰滑

荀片食落清爽,不過有幾塊老了點有渣
魚麵彈牙 但略嫌魚味欠奉

蝦滑彈牙爽甜 食得出的新鮮

左邊係珊瑚蚌 爽口彈牙 帶海水鮮味
右邊係鵝腸 不算很肥 整條都可吃 油中帶脆

呢個餐每人有一罐免費飲品 我哋加咗每杯$30
朋友點咗生津止渴楊梅汁 ,味道酸甜 十分開胃