2020-01-07 998 瀏覽
一間好有心既小黃店 超級樂於助人💛💛係灣仔翻左年半工都唔知有呢間野 以為佢新開既 見到牆上面個黑板畫先知佢已經開左7年🙊呢間餐廳都幾cozy 裝修得好舒服 黎呢度嘆個lunch都唔錯😈😈·黑松露野菌意粉 $108佢有好多好多菇 食到最後一條意粉都有 超開心 不過我覺得佢食落略嫌乾左少少 佢唔係太多汁 所以食到最後有dd膩 但係佢個味本身係rich既😎·香煎盲鰽配薯蓉伴牛油忌廉汁$128呢一個佢煎得好脆 幾好食 但係食完都唔知佢係咩魚🙊🙊佢隻魚本身冇乜味嘅 我哋一開始仲喺度覺得佢比較單調之後我哋食到一半嘅時候先發現其實佢伴碟嗰度有好多大粒嘅黑椒粒同埋鹽粒比我地yarm黎食🤦🏻‍♀️咁樣食好食超多😂😂但係嗰陣時我哋已經食淨好少 有d好笑😂😂佢個薯蓉都幾好食嘅 幾smooth同埋幾滑😎·#rbyeat #rby西餐 #rby小黃店#rby灣仔·📍灣仔麥加力歌街17號地下
黑松露野菌意粉 $108
香煎盲鰽配薯蓉伴牛油忌廉汁$128