2021-11-20
幾日同同事開完ot順便一齊食dinner,不過我哋可能攰攰地又唔算太肚餓🙈咁就一齊食下串燒就最岩啦~呢度嘅串燒都好多種類喎(海鮮/丸/豬牛羊雞/炸物)不過我同我同事都係選擇困難症嘅人,諗嘢食都諗咗好耐🔥食物🔥》汁燒原隻魷魚$69: 份量有兩隻,真係估唔到~魷魚好入味,而且一啲都唔會韌,正😋》黑松露扇貝$68: 呢個食法真係未試過,幾創新✨黑松露加上香菇幾好味,扇貝都幾大粒亦唔會乾❗️》汁燒BB蘆筍$39: 蘆筍食落去好爽脆,加埋個醬汁幾好味。》芝士丸$22: 一咬落去芝士流出來,woo~帶一點邪惡😆》柚子雞翼$30: 柚子味減低了油膩感,而雞肉好Juicy✨》金菇牛肉卷$39: 調味得唔錯,牛肉又唔會乾,金菇唔似粘牙~我哋仲叫咗燒韭菜,雞肉串,麻吉燒,超爆肚💥環境💥地方唔算好大,但係環境好乾淨,同埋唔會有油煙,牆上面放咗啲啤酒樽做裝飾令人好想飲酒🍻可惜我嗰日唔方便飲🙈
🔥食物🔥
》芝士丸$22: 一咬落去芝士流出來,woo~帶一點邪惡😆
我哋仲叫咗燒韭菜,雞肉串,麻吉燒,超爆肚
💥環境💥