2022-09-22 273 瀏覽
Happy Friday, 當然要同fd 聚一聚,相約去觀塘相馬火鍋食任食大閘蟹海鮮火鍋放題套餐食餐好的輕鬆一下。話明大閘蟹放題咁當然唔少得呢位主角啦,大閘蟹高質,又多膏,超好味!除了大閘蟹任食,其他任食食物都唔輸蝕,蜆夠曬鮮甜、日本帶子大大隻、螺鮮味彈牙、蝦大大隻新鮮甜美、仲青口、鮑魚、扇貝、帆立貝、廣東蠔食。牛肉,豬肉,鷄腿肉肥瘦適中,好新鮮,見到都覺得好食呀😋除了海鮮和肉,鐘意食丸的朋友都有口福,丸都好多選擇,有豬肉丸、墨魚丸、牛丸、貢丸、蟹籽丸、芝士丸、午餐肉,泰式庶蝦棒……真係食丸都食飽😂😂❗️大胃口的朋友❗️食完海鮮,肉唔夠喉,唔夠飽都唔緊要🉐佢地仲有串燒、炸物、點心、各種飲品可以任食任飲。