2005-10-28
10月16日晚上6:30-8:30當日約了一行18個大人加8個小b開Halloween party, Ruby Tuesday 比左個場我地開party, 大人連加一每位要消費160蚊, 3歲以上都要約90蚊, 好彩果班嘩鬼全部唔夠2歲, 可以唔駛計~~~試左以下菜色, 大家都覺得食物幾好, 初初重驚多得濟食唔晒, 後來都唔係剩好多, 如果無班嘩鬼係度, 食時舒服d, 應該食得晒~~~Potato Skins - Bacon薯皮-煙肉----------- Must tryNachos Onion Rings炸洋蔥圈-------- 一般貨色Shrimp caesar鮮蝦凱撒沙律----- 個沙律底好正Mushroom caesar巨型蘑菇凱撒沙律---------巨型蘑菇幾特別Tmushroom Cannelloni芝士蘑菇卷------ 一般Tender Trio三味炸怪雞------ 真係有d怪, 同d雞肉好鞋, 可以不吃Quesadilla - Chicken墨西哥烤薄餅-雞肉----- 幾好食add : Fries薯條----- 新鮮熱辣辣, 叫主菜加25蚊, 多人食的話可以
Nachos
Onion Rings炸洋蔥圈-------- 一般貨色
add : Fries薯條----- 新鮮熱辣辣, 叫主菜加25蚊, 多人食的話可以點
add : Steamed Broccoli西蘭花--- 都係叫主菜加25蚊,一般貨色
New Orleans Seafood新奧良海鮮飯--- 都唔錯
Beef Lasagna焗牛肉千層闊麵--- 好野味, 推介
Ruby Hang off the plate ribs露比燒排骨--- 我地叫左一個辣味, 一個蜜糖燒, 辣味我食唔到, 因比人搶晒啦~~~~佢地話辣味好辣, 但好好味
Drinks ---- 每人一杯汽水, 凍檸茶及咖啡(免費添飲)
添飲時係換過杯比你, 唔係加添
Dessets --- 我食左個Strawberry shortcake, 但麻麻地, 試過人地個Choclate Shortcake, 無甘甜, 比較好食
果日d員工同上菜時間都好好, 開party係一個幾好地方