(非會員)
2007-09-13 6 瀏覽
今日我個fd生日,去番一年前我去過ga café度今次我第二次上pixel café,我覺得靚左好多一入到來有位4眼仔好有禮貌問我幾多位,帶左我地六人位坐低,我見到款式比之前多好多,岩岩好6款.1.意式香草煙燴天使面我覺得呢個香草好濃,配合埋天使面幾好食,2.德國辣肉腸香蒜意粉其實我唔係好食得辣ge,不過食落幾香口野味ge.3.日式咖哩豬扒飯太普通冇咩驚喜.4.香草白汁海鮮菠菜面本人幾喜歡食菠菜面這裡泡製很算okay ga啦.佢把海鮮加白汁再加魚扒,層次好豐富,外圍仲加上一點翡翠豆苗同香草點綴,好有心思.5.火焰咖哩牛仔粒炒飯.呢個飯係最有驚喜既一個,黎到果陣包住既飯係用錫紙有位服務員首先把酒倒落d錫紙面,之後點火,真係好火焰飯wor.火燒完後介開錫紙d飯仲好hot佢仲配上咖哩汁,d牛仔粒好滑,我覺得呢個係好值得去推介俾客人既6.意式蜜糖焗煙鴨胸.外觀賣相都幾好, 鴨胸既味道都唔錯(如果係café食到有咁既水準已經唔錯)之後有位肥哥哥過黎搭傘,佢知道我地有位朋友生日就即刻送左個小食俾我地仲表演左幾個小魔術比我地睇.逗得我幾位朋友好開心我地仲玩到
今日我個fd生日,去番一年前我去過ga café度
今次我第二次上pixel café,我覺得靚左好多
一入到來有位4眼仔好有禮貌問我幾多位,
帶左我地六人位坐低,我見到款式比之前多好多,
岩岩好6款.
1.意式香草煙燴天使面
我覺得呢個香草好濃,
配合埋天使面幾好食,
2.德國辣肉腸香蒜意粉
其實我唔係好食得辣ge,不過食落幾香口野味ge.
3.日式咖哩豬扒飯
太普通冇咩驚喜.
4.香草白汁海鮮菠菜面
本人幾喜歡食菠菜面
這裡泡製很算okay ga啦.
佢把海鮮加白汁再加魚扒,
層次好豐富,外圍仲加上一點翡翠豆苗同香草點綴,好有心思.
5.火焰咖哩牛仔粒炒飯.
呢個飯係最有驚喜既一個,黎到果陣包住既飯係用錫紙
有位服務員首先把酒倒落d錫紙面,
之後點火,真係好火焰飯wor.
火燒完後介開錫紙d飯仲好hot
6.意式蜜糖焗煙鴨胸.
仲表演左幾個小魔術比我地睇.逗得我幾位朋友好開心
我地仲玩到收鋪