2022-12-16 34 瀏覽
【𝙈𝙞𝙯𝙪】@𝙢𝙞𝙯𝙪__𝙝𝙠呢間𝘾𝙖𝙛𝙚好多元化🤓🤓 佢唔單止係𝘾𝙖𝙛𝙚外, 佢地仲有𝘾𝙤𝙘𝙠𝙩𝙖𝙞, 𝙎𝙝𝙞𝙨𝙝𝙖 同埋令我最𝙨𝙪𝙧𝙥𝙧𝙞𝙨𝙚既廚師發辦👀晚市佢分別有𝙊𝙢𝙖𝙠𝙖𝙨𝙚同埋 𝙒𝙖𝙜𝙮𝙪 𝙊𝙢𝙖𝙠𝙖𝙨𝙚🐮普通既𝙊𝙢𝙖𝙠𝙖𝙨𝙚就聽得多 但𝙒𝙖𝙜𝙮𝙪 𝙊𝙢𝙖𝙠𝙖𝙨𝙚 都真係第一次試🫣🫣 包括有前菜• 6款串燒 •1道和牛 •2道和食 • 主食同埋𝙢𝙞𝙨𝙤 𝙨𝙤𝙪𝙥 💰$688前菜係鹽煎銀杏真係比較小食銀杏 味道清清地 作為前菜就好似零食仔咁開下胃 個樣同味道都有小小似黃皮😂😂到串燒部分🍢麥樂雞🐥一到已經勁香😂 雞既入面係墨魚滑 食落肉質感重好多 比較彈牙同滑身 雞皮包蝦 🦐中間有明太子喺入邊 食落幾新奇 亦都唔會覺得好肥膩😆燉牛脷 燉得好腍身 好重牛味 好好食🫣豆腐燒 有柴魚係面吊岀小小妹 炸到個外皮好脆卜卜 入邊既豆腐就好嫩滑味道唔算重但好香蔥香味燒牛脷 👅一樣都係好腍身 重牛味但佢再加多咗煎香既牛油味😆鹽燒白鱔燒到個皮勁脆 而且啲魚油滲晒出嚟 勁香 魚肉偏彈口🤡鹿兒島嘅和牛個和牛真係勁正❤️‍🔥🆘一咬落舊牛係超香牛味 啲油脂會慢慢咁滲入口腔😍😍 完全係入口即熔 烏冬個湯底
【𝙈𝙞𝙯𝙪】@𝙢𝙞𝙯𝙪__𝙝𝙠

前菜係鹽煎銀杏