2022-08-11
#chuchu食在旺角📍 冚棒唥翻工之後好耐冇去cafe喇🥹 #chuchucafé 呢間係朗豪坊附近所以都好方便,裝修好靚,打卡冇問題,嗰日平日早去得兩檯客~—————————————————————❣️ 泰正冬蔭功海鮮意大利粉 $118香茅香料味好濃郁,味道有層次好惹味,條條意粉都掛到汁!海鮮份量亦都好多,青口、魷魚、蝦,唔會有雪味!雖然唔會好多醬汁但夠濃味,店員叫加啲青檸汁先食,但係🐷覺得唔落已經好好味,落左就冇咁漏.❣️ 千島拉差雞肉飯堡配乳酪水果&雜菜沙律 $118Burger食得多,飯堡真係好小食,裡面係大大塊香茅雞扒,好惹味不過略嫌炸得有少少乾身,飯堡係壓到脆脆嘅,冇咁易散!乳酪水果杯幾好食,greekyougurt好開胃仲有沙律菜,幫助消化😂.❣️ 水蜜桃乳酪 $50餐牌好得意,會有description 「沒有紅茶 水蜜桃與乳酪還是一拍即合的配搭」🐷冒生命危險試左啖,係真係幾好飲,唔會太甜!.❣️ 黑朱古力 $36「沒有黑森林 可可豆與牛奶也是形影不離的組合」嗰日🐷經歷緊女人周期,淨係可以飲熱朱古力,佢好大杯,好濃可可味,但唔係茶餐廳嘅熱朱,幾唔錯的!——————————
📍 冚棒唥
👅好味指數: 7/10
💰性價比:7/10
👍🏻推薦:7/10
—————————————————————
🏡地址: 冚棒唥 (廣福大廈) (旺角)
旺角廣東道983號廣福大廈地下D號舖
👉🏻佐敦有總店!!!
🕑營業時間:
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀
🐷💬每一篇食評都好認真打架
#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店