今晚放工後同朋友係旺角行左好耐唔知食咩好,諗起之前有人介紹過呢間神户屋放題,價錢唔貴,而且又有2個鐘食,於是我地就入去一試啦!由於係平日去,唔洗等位就入得去。呢度坐得幾舒服,而且有好多款式,火鍋、日式、韓式都有。呢度野飲雪櫃任拎,款式都幾齊。我即刻點最鐘意食既刺身,有三文魚、甜蝦、蟹棒等等。唔洗10分鐘,d野食好快就到。 刺身個擺盤好靚,三文魚油脂適中,正呀!三文魚控既我之後再encore左2次。甜蝦水準唔錯,但如果大隻小小就好la。炸物就叫左炸鮮奶、榴蓮炸彈同天婦羅。炸鮮奶同想中有d唔同,而個榴連炸彈整得唔錯,食左4舊!可能我鐘意食榴連,個味可以再濃d。最有驚喜就係呢個黑松露帶子壽司,d料都幾足,黑松露味好出,下次黎都會再點!其他推介既有壽喜燒(牛肉幾嫩,可以再多d)、雞串同芝麻雞翼。我同朋友食得太飽,結果無食到甜品。Waiter服務態度都幾好。最尾埋單平均一個人$252,夜晚放題黎講性價比算幾高👍🏻,好適合一班朋友慢慢食野傾計!

我同朋友食得太飽,結果無食到甜品