J.moon

( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝙹.𝚖𝚘𝚘𝚗 ——西嘢——❝ 𝙵𝚕𝚢 𝚖𝚎 𝚝𝚘 𝚝𝚑𝚎 𝙹.𝚖𝚘𝚘𝚗🌖夢幻打卡波波燈酒吧餐廳 ❞放假下午茶時段黎個早𝚑𝚊𝚙𝚙𝚢 𝚑𝚘𝚞𝚛都幾爽~晌旺角靜靜地飲杯嘢食下嘢係好唔錯嘅選擇😌✿ 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜哩度嘅𝚌𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜用左十二星座命 幾有主題特式我哋分別叫咗𝙰𝚚𝚞𝚊𝚛𝚒𝚞𝚜 $98同𝚃𝚊𝚞𝚛𝚞𝚜 $128𝙰𝚚𝚞𝚊𝚛𝚒𝚞𝚜用咗𝚛𝚞𝚖酒蘋果汁同檸檬汁加埋乳酸 飲落清新又好易入口 乳酸好有飲益力多嘅感覺~而𝚃𝚊𝚞𝚛𝚞𝚜就係𝚝𝚎𝚚𝚞𝚒𝚕𝚊 𝚋𝚊𝚜𝚎 用咗青檸同西柚汁加芒果梳打有少少汽好啱夏日 飲落唔會有藥水味酸酸甜甜 都係容易入口好啱女仔嘅~✿ 𝙰𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢 𝚋𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 $98好耐冇食過全日早餐~好在佢係冇茄汁豆啱哂我有煙三文魚豬肉腸炒蛋炒雜菌薯餅沙律菜車厘茄炒蛋香濃棉滑 配埋𝚜𝚘𝚞𝚛𝚍𝚘𝚞𝚐𝚑多士冇得輸~✿ 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 𝚠𝚒𝚗𝚐𝚜 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚝𝚎𝚛𝚒𝚢𝚊𝚔𝚒 𝚖𝚊𝚢𝚘 $72叫咗個炸雞翼小食𝚜𝚑𝚊𝚛𝚎 單骨雞翼即叫即炸香噴噴熱辣辣再點埋個燒汁蛋黃醬食 非常惹味!✿ 𝚂𝚑𝚒___ 𝚘𝚖𝚊𝚔𝚊𝚜𝚎𝚜𝚑𝚒___ 𝚙𝚊𝚌𝚔𝚎𝚛會根據你想要嘅口味濃淡去做調
( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝙹.𝚖𝚘𝚘𝚗 ——西嘢——

❝ 𝙵𝚕𝚢 𝚖𝚎 𝚝𝚘 𝚝𝚑𝚎 𝙹.𝚖𝚘𝚘𝚗🌖
夢幻打卡波波燈酒吧餐廳 ❞

放假下午茶時段黎個早𝚑𝚊𝚙𝚙𝚢 𝚑𝚘𝚞𝚛都幾爽~
晌旺角靜靜地飲杯嘢食下嘢係好唔錯嘅選擇😌

✿ 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜
哩度嘅𝚌𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜用左十二星座命 幾有主題特式
𝙰𝚚𝚞𝚊𝚛𝚒𝚞𝚜用咗𝚛𝚞𝚖酒蘋果汁同檸檬汁加埋乳酸
飲落清新又好易入口 乳酸好有飲益力多嘅感覺~
而𝚃𝚊𝚞𝚛𝚞𝚜就係𝚝𝚎𝚚𝚞𝚒𝚕𝚊 𝚋𝚊𝚜𝚎
用咗青檸同西柚汁加芒果梳打
有少少汽好啱夏日 飲落唔會有藥水味
酸酸甜甜 都係容易入口好啱女仔嘅~

✿ 𝙰𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢 𝚋𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 $98
好耐冇食過全日早餐~好在佢係冇茄汁豆啱哂我
有煙三文魚豬肉腸炒蛋炒雜菌薯餅沙律菜車厘茄
炒蛋香濃棉滑 配埋𝚜𝚘𝚞𝚛𝚍𝚘𝚞𝚐𝚑多士冇得輸~

叫咗個炸雞翼小食𝚜𝚑𝚊𝚛𝚎
單骨雞翼即叫即炸香噴噴熱辣辣
再點埋個燒汁蛋黃醬食 非常惹味!

✿ 𝚂𝚑𝚒___ 𝚘𝚖𝚊𝚔𝚊𝚜𝚎
𝚜𝚑𝚒___ 𝚙𝚊𝚌𝚔𝚎𝚛會根據你想要嘅口味濃淡去做調配
當日試咗呂宋芒果茉莉花加薄荷好𝚛𝚎𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑
芒果味好香濃夠出 清清哋重帶點茉莉花香~
食得出有𝚖𝚒𝚡 𝚍𝚊𝚛𝚔 𝚕𝚎𝚊𝚏 都幾𝚋𝚞𝚣𝚣
而𝚜𝚑𝚒𝚜𝚑𝚊都幾𝚕𝚘𝚗𝚐 𝚕𝚊𝚜𝚝